3 Utdelningsaktier som betalar dig bättre än Verizon gör

3 Utdelningsaktier som betalar dig bättre än Verizon gör

Anonim

Det är ingen överraskning att Verizon Communications

(NYSE: VZ)

är en av de mest populära utdelningsandelarna på marknaden. Telecom giant är en av de 30 komponenterna i Dow Jones Industrials, och kommer från en defensiv sektor, känd för att betala generösa utdelningar och väderleksfördröjningar.

Med ett utbytesutbyte på 5, 3% är Verinsons utbetalning inget att snyta på, men investerare kan hitta bättre avkastning någon annanstans om de vet var de ska titta. Nedan förklarar tre av våra analytiker varför tänka Imperial Brands

(NASDAQOTH: IMBBY)

, Iron Mountain

(NYSE: IRM)

, och AT & T

(NYSE: T)

kan vara bättre val för utdelning investerare.

Stor tobak

Daniel Miller (Imperial Brands): Att äga aktier i ett företag som Imperial Brands, en av världens största tobaksproducenter, kan generera allvarlig inkomst för investerare, även om du inte använder eller godkänner sina produkter. Medan kvartalsbetalningarna varierar, vilket du kan se här, är det avkastning på 5, 81% säkert lockande.

För amerikaner är det lätt att vara baisse på tobaksföretag, eftersom antalet amerikanska vuxna rökning fortsätter att minska, men det finns fortfarande stor global tillväxt kvar. Imperial har exponering för några av de största och mest lukrativa marknaderna i världen, och ett par fördelar. En är att Imperial Brands är ledare i kubanska cigarrer, vilket kan vara ett höjt resultat för ekonomin eftersom förbindelserna mellan USA och Kuba långsamt förbättras.

En annan fördel har varit framsteg med lagstiftning om laglig förpackning i länder runt om i världen. Syftet med dessa lagar är att kräva att tobaksförpackningar är likformiga i färg och presentation, utan branding, logotyper eller andra marknadsföringselement. Medan vanlig förpackning kommer att minska efterfrågan, är Imperial som känt för sina värdevarumärken och skulle inte lida lika mycket som större konkurrenter drivna av mer kända varumärken.

Att hitta ett företag som ritar ut ett utdelningsutbyte som är högre än Verizon är inte lätt. Imperial Brands erbjuder emellertid en solid utdelning med globala tillväxtutsikter, potentiella katalysatorer och konkurrensfördelar som gör det värt att överväga när man söker inkomstlagret.

Ett berg av utdelningar

Danny Vena (Iron Mountain): Iron Mountain är kanske inte ett hushållsnamn som Verizon, men företaget är världsledande inom lagrings- och informationshanteringslösningar. Det rymmer mer än 85 miljoner kvadratmeter utrymme i de 1.400 anläggningar som det driver i 53 länder runt om i världen. Företaget räknar med 95% av Fortune 1000-företagen som kunder, och har totalt 230 000 organisationer som kunder över hela världen.

Dessa kunder tenderar att hålla sig kvar. En hel 50% av lådorna Iron Mountain lagrade för 15 år sedan lagras fortfarande idag.

Iron Mountain verkar som ett fastighetsförvaltningsförtroende (REIT), vilket kräver att den betalar ut minst 90% av vinsten som utdelning. Detta resulterar i en över genomsnittlig utbetalning, eftersom bolaget för närvarande sportar ett utbyte på 5, 8%, för en högre inkomstström än till och med Verizon. Iron Mountain förväntar sig att öka utdelningen från 2, 20 dollar per aktie 2017 till 2, 54 dollar per aktie år 2020.

Bolaget planerar att finansiera utdelningen genom att öka sina intäkter med 5% årligen under de närmaste tre åren och dess justerade medel från verksamheten med 9% årligen fram till 2020 genom en kombination av organisk tillväxt och förvärv.

Iron Mountain fortsätter sin starka historia av buyouts, som den förväntar sig kommer att öka bränsletillväxten, med uppskattningsvis 450 miljoner dollar till 600 miljoner dollar i förvärv som förväntas mellan 2018 och 2020. Företaget kommer sedan att tillämpa en beprövad mall för kostnadsbesparing och marginalförbättring.

Med en 25-årig historia av intäktstillväxt och starka utdelningar är detta företag kung av berget.

En ädel Verizon peer

Jeremy Bowman (AT & T): Verizon är inte det enda saftiga utdelningsspelet inom telekomsektorn. Rival AT & T är också generös när det gäller att dela rikedom med investerare och är en bättre utdelningspaket än Verizon av flera skäl. AT & T erbjuder ett högre avkastning, på 5, 6% och i motsats till Verizon är Ma Bell en utdelningsaristokrat, eftersom det betalas ökade utdelningar under de senaste 33 åren. Till jämförelse förbjöd Verizon sina utdelningshöjningar under mycket av det första decenniet av seklet. AT & T: s utdelningshöjningar har varit blygsam de senaste åren. utbetalningen har ökat med bara ett öre varje år, eller lite mer än 2%, eftersom bolagets vinsttillväxt, som Verizon, har varit blygsam.

AT & T har också bedrivit förvärv mer aggressivt än Verizon, vilket bättre kan positionera det som telekom- och mediebranschen fortsätter att konsolidera. I 2015 stängde AT & T en överföring på 49 miljarder dollar av DIRECTV, som är ledande inom satellit-TV, och företaget hoppas nu slå samman med Time Warner, men det kommer att behöva passera regelmönstret först. Eftersom Time Warner och AT & T inte är direkta konkurrenter, förväntar många att någon version av affären så småningom går igenom.

Annat stannar AT & T gapet med Verizon i nätverkskvalitet och skulle ha en mycket starkare bunt om även en del av Time Warner-avtalet godkänns. Med ett högre utdelningsutbyte och en stark rekord av utdelningshöjningar ser AT & T ut som det bättre valet för utdelningsinvesterare.

Populära Inlägg

Rekommenderas