3 stora lager under $ 10

3 stora lager under $ 10

Anonim

När det gäller lågprislagret är det kanske bäst att begränsa din spärr. Det finns en hel del investeringar där ute med ensiffriga prislappar, och de är inte alla spekulativa foder för penny-stock spelare att slåss över. Aktier som handlar under $ 10 är naturligt riskfyllda än några av de mer etablerade valen där ute, men det finns också möjligheter att ta om du är en risktolerant investerare.

Zoe's Kitchen

(NYSE: Zoes)

, Sogou

(NYSE: SOGO)

, och Glu Mobile

(NASDAQ: GLUU)

är tre namn som för närvarande handlar på fel sida om $ 10, men deras utsikter är ljusare än sina klistermärkepriser. Låt oss gå över varför de kan vara bland de bästa aktierna under $ 10.

1. Zoe's Kitchen

Några namn faller ur himlen för att landa i denna pool med enstaka siffror, och på fredag ​​var det Zoe's Kitchen. Den snabba kedjan som specialiserat sig på delikatesser i Medelhavet sjönk under $ 10 för första gången i sina fyra år som ett offentligt företag efter att ha lagt in färsk finans efter torsdagens marknad nära.

Kvartalet var ganska dåligt. Intäkterna ökade med 13%, men det var bara handikappet för nya restauranger som öppnades. Jämförbar restaurangförsäljning minskade faktiskt 2, 3%. Marginaler kontrakterade och Zoes bedövade investerare genom att lägga ut en förlust. Det slog också ner hela årets vägledning, en skarp körsbär ovanpå denna smältade sundae.

Det är inte en bra titt. Dess vägledning kräver negativa comps för hela 2018, så det är inte som om vändningen kommer att materialisera när som helst snart. Men Zoe's Kitchens unika koncept gör det här till ett namn som är värt att banta på. Det finns nu 258 mestadels bolagsägda platser, och aktien är nu för billig att ignorera trots de närmaste operativa utmaningarna.

2. Sogou

Investerare världen över vet vilka vem Kinas ledande sökmotor är, men den närmaste populära plattformen - baserad på volymen av mobilfrågor enligt branschvakten iResearch - är inte ett hushållsnamn utanför Kina. De flesta stateside-investerare vet förmodligen inte ens att Sogou handlar offentligt, men det gör det eftersom det spunnits på $ 13 i slutet av förra året.

Även om Sogou nu är en bruten IPO, växer den snabbt. Intäkterna ökade 53% under första kvartalet, den första hela perioden som ett offentligt bolag. Justerat resultat steg 56%. Aktien har handlat i enkelsiffrorna i tre månader nu. Det kommer emellertid inte vara fallet om det fortsätter att stränga samman några få kvartaler av bättre än väntat ekonomiskt resultat.

3. Glu Mobile

Jag har utpekat Glu Mobile som ett topplager under $ 5 i tidigare kolumner, men aktiens starka uppskattning har utökat mobilspelet älskling till den här listan istället. Glu Mobile har konsekvent handlat över $ 5 sedan det skickades ut kvartalsresultat tidigare i månaden. Det har varit nästan tre år sedan det handlade över $ 5-värdet.

Bokningar ökade 25% under det senaste kvartalet, vilket främst berodde på den fortsatta framgången med sitt inredningsdesigners designhem. Men även en blast från det förflutna - Kim Kardashian: Hollywood - har kommit igenom med successiv förbättring av intäkter och engagemang.

Glu Mobile har en imponerande pipeline av spel på vägen, och det har också ökat sin helårsguide tidigare i månaden. Mobilspelare kan vara svaga, men Glu Mobile har en förmåga att hålla fingrarna på pulsen i app-spelområdet.

Populära Inlägg

Rekommenderas