3 lager som tredubblats sedan början av 2017

3 lager som tredubblats sedan början av 2017

Anonim

Lager är i huvudsak tillbaka till var de var när året började, men låt inte den senaste tidens tillbakadragande av aktiekurser skrämma bort dig. S & P 500 har fortfarande stigit 19% sedan sista delen av 2017, och det finns många lager som har utfört ännu bättre.

Baozun

(NASDAQ: BZUN)

, Shopify

(NYSE: SHOP)

, och tyngdtittare

(NASDAQ: WTW)

har mer än tredubblats sedan början av 2017. Lagren har levererat livsförändrande rikedom under de senaste 16 månaderna, så låt oss se hur de gjorde de stora vinsterna hända.

1. Shopify - Upp 200%

Shopify finner sig knappt kvalificerad för denna kolumn och sparkar av handelsveckan exakt tre gånger högre än den var när 2017 började. Det kommer inte vara så långt. Den snabbt växande e-handelsplattformen rapporterar färskt finansiellt resultat tisdag morgon, och aktien kommer att vara på väg högre eller lägre i morgon.

Shopifes erbjudanden fortsätter att vinna fart. Mer än 600 000 handlare lutar på Shopify för att hjälpa dem att enkelt sälja på nätet, vilket ger dem intuitiva verktyg för att sälja sina varor över olika onlineplattformar. Detta är inte så lurat för en tyskfödd kanadens som bara ville ha ett bättre sätt att sälja snowboards, vilket gjorde att han skulle återuppfinna en revolutionerande plattform för att jämföra spelplanen för entreprenörer.

Intäkterna ökade 71% under det föregående kvartalet och marknaden håller inte ut för en upprepning. Analytiker ser att omsättningstillväxten avtar till ett 59% -klipp i tisdagmorgonens rapport.

2. Baozun - upp 263%

Vissa investerare kallar Baozun Shopify of China, men det är inte rättvist för något företag. Baozun kan också vara en snabbt växande leverantör av internethandel verktyg, men det är specialiserat på globala varumärken som vill ha lite mer hud i världens mest folksamda nation. Baozuns Rolodex är inte lika tjock som Shopifys kundantal, men kunderna brukar vara stora hushållsnamn.

Intäkterna mer än fördubblades under det senaste kvartalet, men omsättningsökningen på 23% kom lite ljus. Stora märken fortsätter att komma till Baozun. Den har sett sin räkning av de globala varumärkena som hjälper online i Kina nästan tredubbla till 152 under de senaste fem åren. Dess mål i 2018 är att sätta upp sina tekniska verktyg och gräva djupare in i några medelstora företag för att dra nytta av sin skalbara teknik.

3. Viktvaktare - upp 513%

Underskatt aldrig kraften hos Oprah Winfrey. Hennes närvaro var inte tillräckligt för att rädda A Wrinkle In Time från att vara en besvikelse på boxkontoret, men hennes rörelse för att förvärva en liten bit tyngdtittare och stiga upp som sin talesman i 2016 har betalat på en stor väg. Leverantören av vikthanteringsstöd och lösningar har sett sina aktier stigit mer än sexfaldigt sedan början av förra året.

Winfreys ankomst har inte så överraskande sammanfaller med en återgång till tillväxt för Weight Watchers. Det har visat att omsättningstillväxten på årsbasis accelererar för åtta kvartal i följd och den 16, 9 procent som den har fått i sitt senaste kvartal är den främsta tillväxten sedan 2011. Weight Watchers varumärke har blivit återuppbyggd och dess aggressiva långsiktiga mål av intäkter på 2 miljarder dollar - nästan dubbelt den $ 1, 16 miljarder det gjorde fyra år tidigare - låter inte så orealistiskt längre.