3 Överraskande aktier som slår nya nedgångar i förra veckan

3 Överraskande aktier som slår nya nedgångar i förra veckan

Anonim

Aktierna tog ett stort steg i förra veckan, men inte alla investeringar ökar. Hundratals aktier slog faktiskt ned i 52 veckor i veckan, även om marknaden i allmänhet driver sin väg högre.

Eventbrite

(NYSE: EB)

, Six Flags Entertainment

(NYSE: SIX)

, och Realogy Holdings

(NYSE: RLGY)

alla slår sina lägsta nivåer på mer än ett år. Låt oss ta en närmare titt på vad som väger på dessa tre investeringar som inte följer marknaden högre 2019.

Eventbrite

Online-evenemanget ticketing specialist har glidit sedan posta besvikelse finansiella resultat tidigare denna månad. Intäkterna steg faktiskt med en bättre än förväntad 21% för kvartalet, och en större förlust än analytikerna riktade sig inte på en del av den här tidens skede av dot-com-företaget. Den verkliga dolkningen i Eventbrites rapport är dess vägledning, eftersom de 80 miljoner dollar till 84 miljoner dollar som den ser för det nuvarande kvartalet är bara 13% till 18% före det var under de tre första månaderna i fjol. En kraftigt avtagande tillväxt är aldrig en bra titt, men det är ännu mer problematisk för en börsnoterad nybörjare.

Eventbrite gick offentligt för sex månader sedan, så tekniskt slår det inte på en 52-veckors låg. Denna 26-veckors låga kan dock också omräknas som en heltids låg. Eventbrite driver en viktig online-marknadsplats för gratis eller nästan gratis evenemangsmottagningar. Det hjälpte folk att kvadrera 265 miljoner biljetter över 3, 9 miljoner Eventbrite-listade evenemang förra året, en ökning med 33% respektive 29%. Men med hicka som det försöker integrera 2017 förvärvet av Ticketfly i sin blodomlopp, monteringsförluster och nu topplinjeväxling som avtar till tonåren, är det svårt att få investerare glada över Eventbrite.

Six Flags Entertainment

Detta är typiskt den årstid som den regionala nöjesparksoperatören lyser. Det kan vara lågsäsong för de flesta av kedjans parker, men Six Flags lager har flyttat högre under kalenderårets tre första månader i alla utom ett av de senaste åtta åren.

Sex flaggor tog en slump efter att ha lagt ut blandade finansiella resultat förra månaden. Dess VD meddelar tidigare denna månad att han kommer att avgå i början av nästa år ger ökad osäkerhet om situationen. Analytiker har parat tillbaka sina prognoser på kort sikt för de senaste veckorna, oroade sig för internationell expansion.

Silverfodret här är att sex flaggor som träffar nivåer senast 2016 gör underverk för sitt utbyte. Sex flaggor betalar ut en generös kvartalsutdelning och det slumpande aktiekurset finner aktieutbytet att checka in med en stark 6, 4%.

Kolla in de senaste inlämningsavtryck för Six Flags Entertainment, Realogy och andra företag vi täcker.

Realogy Holdings

Bostadsindustrin löper in i viss motstånd trots den generellt höga ekonomin, och fastighetsmäklarejätten Realogy känner sig nypa. Aktierna drabbades förra månaden efter att de inte hade analysprognoser i båda resultaten av resultaträkningen.

Företaget bakom Century 21, Coldwell Banker, Sotheby's International Realty och flera andra fastighetsföretag såg en kombinerad försäljning av hemförsäljningsvolymer minskar med 5% under fjärde kvartalet. Bostadsmarknaden har stött på några headwinds med stigande hypotekslån, men Realogy gick något värre än konkurrensen. Realogy uttryckte också oro över sin kraftiga hävstångseffekt, och samtidigt som den kommer att göra sig av med skulden en stor del av 2019-strategin, godkände styrelsen oförklarligt en ny återköpstillstånd.

Vi förstår. Aktien är deprimerad. Men om hävstångseffekt är ett problem, är det då viktigare att betala ned skulden än att äta sin egen matlagning eller minska utdelningskontroll.