3 Top E-Commerce Lager att köpa just nu

3 Top E-Commerce Lager att köpa just nu

Anonim

Förmodligen ingen teknikutveckling har stört världen så mycket som e-handel. Men inte alla e-handelsföretag kommer att överleva och trivas på lång sikt - och det kan skapa risk för investerare som lägger sina pengar till att arbeta i felaktiga lager.

Så vi frågade tre bästa Motley-bidragsgivare till var och en hitta ett e-handelslager de tror att du vore klokt att överväga att köpa nu. Läs vidare för att lära dig varför de valde lululemon athletica

(NASDAQ: LULU)

, Alibaba

(NYSE: BABA)

, och Shopify

(NYSE: SHOP)

.

Det är ingen sträcka att överväga det här en topp e-handelsspel

Steve Symington (lululemon athletica): Lululemon är kanske inte det första namnet du tycker om när du anser ledare i e-handelsutrymmet. Men yoga-beklädnadspersonalen är perfekt positionerad för att dra nytta av ökningen av online shopping.

Faktum är att Lululemonaktierna ökade senast i förra veckan, efter att bolagets senaste kvartalsutveckling bröt förväntningarna. Intäkterna steg 26% till 1, 17 miljarder dollar, medan intäkterna steg över 80% till 1, 85 USD per aktie. Delvis krediterade ledningen det faktum att Lululemons e-handelsförsäljning ökade till 26% av de totala intäkterna förra året, vilket översteg ett mål som företaget tidigare endast riktade sig till att nå fram till 2020.

Lululemons verksamhet i Kina var "särskilt robust", enligt COO Stuart Haselden, med e-handelsförsäljningen att skyrocketing 140% under fjärde kvartalet. På sikt anser Lululemon att onlineförsäljningen kommer att utgöra cirka hälften av de totala intäkterna i Mellanöstern.

Och Lululemon stannar inte där. Under det efterföljande konferenssamtalet med analytiker noterade Haselden att företaget ännu inte har genomfört investeringar på "många möjligheter" för att förbättra konvertering genom inte bara hemsidan utan också på sociala medier och digitala marknadsföringskanaler. Eftersom dessa nya investeringar börjar ge frukt, bör det bara tjäna till att hjälpa Lululemon att upprätthålla och accelerera sin otroliga fart.

En lek på den kinesiska ekonomin

Anders Bylund (Alibaba): Liksom många utländska e-handelshandlare, är den kinesiska e-handelsgiganten Alibaba grundad för en enorm återkommande. Jag tycker att den latinamerikanska industrin peer MercadoLibre

(NASDAQ: MELI)

ställa ett solidt prejudikat här och ökade 77% under första kvartalet 2019. Det bolaget levererade en fantastisk resultatrapport i februari, och skyndade sig snabbt i aktiekurserna. Analytiker och investerare fångades i botten med MercadoLibres 62% valutajusterade omsättningsökning och de positiva ekonomiska trenderna som ledde till dessa stigande resultat.

Latinamerika är långt ifrån den enda marknaden som upplever en uppgång för tillfället. I synnerhet rapporterade marsrapporter från pressen att Kina har lagt fram sin starkaste tillverkningsverksamhet sedan juli. Handelskriget mellan Peking och Washington pågår fortfarande, men medeltrigets långsiktiga ekonomiska förbättringar kan bara hållas tillbaka så länge.

Alibaba kunde se att affärsvansvindarna från den uppmätta efterfrågan exploderas i nästa resultatrapport, som planeras till maj. Det kan också ta lite längre tid. Men en sak är säkert: ju längre du väntar desto mer sannolikt är du att missa överskottet. Eftersom det absolut kommer, och jag tror inte att vi måste vänta mycket längre. Idag har beståndet bara ökat med 2% under de senaste 52 veckorna, jämfört med MercadoLibres 49% ökning. Det här är dags att vidta åtgärder mot Alibabas undervärderade aktier.

Shopify är fortfarande i brand

Chris Neiger (Shopify): Det är svårt att tro, men vi är fortfarande i början av e-handelsmarknaden. Visst, Amazon.coms enorma storlek och skala gör det som om onlineförsäljning har hänt för alltid, men bilden blir bara lite tydligare när man ser att många små och medelstora företag fortfarande försöker räkna ut hur man bygga sin online-närvaro och sälja sina varor.

Och det är just där Shopify kommer in. Företaget hjälper företag i alla storlekar att få sina online-butiker installerade, bearbeta kreditkortstransaktioner, spårningsorder och till och med hjälpa dem att göra marknadsföring på nätet. Shopify är en one-stop-butik för företag som försöker göra det i en extremt konkurrenskraftig e-handelsvärld - och det går gangbusters.

Shopify hade 500 000 företag på sin plattform i mitten av 2017, men den siffran överstiger nu 800 000. Shopifys omsättning ökade under det senaste kvartalet med 54% till 343, 9 miljoner dollar, och bolagets handelslösningsverksamhet, Shopifys största intäktersegment, uppgick till 63% till 210, 3 miljoner dollar. Företaget tror också att det finns betydligt större tillväxt framöver, med förvaltningsberäkningar på cirka 1, 46 miljarder dollar till 1, 48 miljarder dollar för hela 2019, ett 37 procent hopp i mitten.

Investerare bör komma ihåg att Shopify ännu inte är lönsamt, men nettoförlusten minskade från 3 miljoner dollar under fjärde kvartalet till bara 1, 5 miljoner dollar under fjärde kvartalet 2018. Bolagets aktiekurs har ökat med 70% under det senaste året och med e -Commerce-marknaden precis börjat, är det troligt att Shopifys verksamhet inte är nära färdig att växa ännu.

Poängen

Vi kan inte garantera att några aktier kommer att överträffa marknaden eller dess jämställdhet, särskilt i en snabb utveckling som e-handel. Men om vi pratar om Lululemons avundsvärda online-dynamik, jobbar vi med Alibaba, eller Shopifys centrala position som möjliggör dessa tidiga stadier av e-handelsbranschens tillväxt, tror vi att de är alla primed för att göra exakt det.