3 Topstockar som inte finns på Wall Street Radar

3 Topstockar som inte finns på Wall Street Radar

Anonim

Bara för att analytiker inte har plockat upp en börs tillväxtutsikter, eller har utsikt över sin potential, betyder inte att du bör ignorera det också. Faktum är att om ett lager flyger under Wall Streets radar, kan det vara en möjlighet du inte vill missa.

Vi bad tre Motley-bidragsgivare att identifiera ett lager som Wall Street inte hämtar på, men presenterar viss unik potential för betydande vinster. Control4

(NASDAQ: CTRL)

, Tencent Holdings

(NASDAQOTH: TCEHY)

, och Sturm, Ruger

(NYSE: RGR)

representerar bara sådana möjligheter.

Kommer till ett smart hem nära dig

Daniel Miller (Control4) : Du kanske inte har hört talas om Control4, och det är inte riktigt på Wall Streets radar, men företaget kan ge dig snygga hemlösningar inom en snar framtid. Företaget är en ledande leverantör av nätverkssystem för smarta hem och företag. Dessa lösningar kan kopplas var som helst från 25 enheter till hundratals, är professionellt installerade och kan kosta upp till tiotusentals dollar. Här är tre skäl att investerare ska vara glada över Control4.

För det första utsåg bolaget nyligen Charlie Kindel som senior vice vd för produkter och tjänster. Normalt är det inte en anmärkningsvärd faktor att föra talang, men Kindel arbetade nyligen på Amazon, där han skapade och ledde Alexa och Echo smart home-utveckling, och han hade också en 21-årig track record på Microsoft . Han ska kunna hjälpa till att förnya nya Control4-produkter och lösningar för att driva framåt.

För det andra, för att Control4 ska bli mer av ett hushållsnamn, måste det utöka sitt varumärke och upplysa konsumenterna. Det är just tankesättet bakom majmeddelandet att Control4 skulle öppna 140 certifierade showrooms på auktoriserade återförsäljare i USA, Kanada, Storbritannien, Kina och Australien. Detta gör det möjligt för konsumenter att få frågor eller allvarligt intresse att se och uppleva, förstahands, premium smart-home-lösningar. Utställningsrummen förväntas wow hyresägare och hjälpa till att driva meningsfulla ledare för Control4-återförsäljare.

Slutligen har företaget redan producerat utmärkta finansiella resultat. Tidigare denna månad släppte ledningen resultatet för andra kvartalet som innehöll rekordintäkter och nettoresultat. Control4 har ingen skuld och har framgångsrikt förvärvat och integrerat sex andra företag. För närvarande är affärer bra; investerare bör vara upphetsad med talang som Kindel kommer ombord och showroom driver mer fottrafik, försäljningsledningar och varumärkeskännedom. Control4 kanske inte finns på Wall Streets radar än, men det kan vara, snarare än senare.

Titta över Stilla havet

Dan Caplinger (Tencent Holdings): Med all innovation som händer just nu inom teknik och e-handel är det enkelt att fokusera enbart på den amerikanska marknaden och allt som händer där. Men om du gör det, kommer du att sakna några fantastiska internationella möjligheter, på marknader med den långsiktiga potentialen att bli ännu större än vad du hittar hemma. Den kinesiska teknikerjätten Tencent Holdings är ett av de bästa exemplen.

Tencent har ett brett utbud av olika tekniska erbjudanden. I meddelandeutrymmet har WeChat och QQ tagit den kinesiska marknaden med storm; WeChat har i synnerhet utvidgat sin räckvidd så att användarna kan utnyttja efterfrågan på ridddelning, leverans, elektroniska betalningar och e-handel. Dess videospelare tjänar mer intäkter än något annat videospelföretag i världen; det kom inte bara ut med sin egen portfölj av spel, men har också spel i stora amerikanska videospelföretag. Du kan också hitta en strömmande videotjänst, ett socialt nätverk, cloud computing-tjänster och andra egenskaper som bidrar till att bidra till dess inkomstströmmar från reklam.

Ändå, med alla dessa företag, har Tencent en värdering som ser mycket attraktivare ut än sina amerikanska motsvarigheter. Med nervositet om kinesiska taxor sannolikt överblåst ser Tencent bättre ut än någonsin.

Klar för att skjuta ut ljusen

Rich Duprey (Sturm, Ruger): Även om det är en av de största pistoltillverkarna i USA, kan du bli förvånad att veta att Sturm, Ruger följs av endast en Wall Street-analytiker, som ger företaget en köprekommendation. Investerare kanske vill märka.

Eftersom skjutvapenindustrin har väsentligt försvagats sedan president Donald Trump valdes 2016, har Rugers aktier minskat med 10% sedan dess medan intäkterna har sjunkit med 27%. Yet Ruger gör mycket bättre än den bredare efterföljande föräldern till Smith & Wesson, American Outdoor Brands : Denna aktie har förlorat två tredjedelar av sitt värde sedan november 2016, då intäkterna skett med nästan 33%.

Det finns ett antal skäl att tro att skjutvapenmarknaden är redo att stiga igen. Midterm val närmar sig, och lagstiftning som begränsar tillgången till skjutvapen kan höra efteråt, vilket kan leda till panikköp av vapen igen. Samtidigt som efterfrågan aldrig återvände - det återvände helt enkelt till mer normala tillväxtnivåer - distributörer och återförsäljare har sett sina lager tömmas nyligen och det kan finnas en återställningscykel i korten.

Ruger har rättat sig, sänker sin produktion och arbetskraft, men båda kan snabbt skalas upp om det behövs. Den fortfarande lönsamma gunmakerna handlar till en fyndkvot på mindre än 10 gånger det fria kassaflödet det producerar, samtidigt som man betalar utdelning (baserat på en procentandel av vinsten) som för närvarande uppgår till 2, 3%.

Sturm, Ruger är ett billigt lager; det betalar patientinvesterare att vänta på den kommande vågan; och det flyger under Wall Street radar. Det är en kombination som kan vara för bra att passera.

Populära Inlägg

Rekommenderas