3 topp amerikanska lager att titta på i september

3 topp amerikanska lager att titta på i september

Anonim

Intäktersäsongen är över, men september markerar skolkalendernas början och därmed är handelsnivån tillbaka i full gång.

September har rykte för att vara en dålig månad för aktier. Historiskt sett har VIX, eller Volatilitetsindexet, varit högst i september och ett antal hot hotar i år, inklusive handelstullar, en höjning från Fed och Mueller-undersökningen.

Fortfarande finns det aktier som är klara att popa denna månad. Fortsätt läsa för att se varför dessa tre Motley-bidragsgivare tror att du ska hålla ögonen på TJX-företagen

(NYSE: TJX)

, Adobe Systems

(NASDAQ: ADBE)

, och Dave & Buster's Entertainment

(NASDAQ: PLAY)

.

En högkvalitativ detaljhandel

Demitri Kalogeropoulos (TJX-företagen): Förstärkning av ekonomiska trender är lyftresultat för många av landets största återförsäljare, och TJX är inget undantag. Hastigheten för jämförbar butiksutveckling fördubblades mellan första och andra kvartalet av finanspolitiken 2018, meddelade bolaget förra månaden, eftersom kundtrafiken förbättrades över sina största franchiseavtal.

Off-price-jätten kräver inte en snabbt växande industri för att hålla intäkterna högre, dock. Faktum är att verksamheten fungerar bra under mjuka eller sjunkande marknader, eftersom dess armé av varuköpare dra nytta av en ökning av överbelastad eller felaktigt lager. Denna flexibilitet är tydlig från TJXs rekord av 22 år i följd av försäljningsutveckling.

De bästa nyheterna för verksamheten på senare tid är att TJ Maxx, Marshalls och HomeGoods franchises är varje vinnande marknadsandel, inklusive i den eftertraktade årtusendet demografiska. Dessa vinster lägger vikt vid ledningens påstående att företaget har stora konkurrensfördelar som gör det möjligt att leverera trendiga varor till attraktiva priser.

Förbättrad trafikutveckling bör göra det möjligt för återförsäljaren att påskynda sin försäljningstillväxt i år, men de bättre nyheterna för investerare innebär dess långsiktiga planer. TJX hoppas expandera till över 6000 platser runt om i världen, upp från 4.200 idag. Det aggressiva målet stöds av det faktum att dess skattjaktstämning och alltid fräsch butikslayout bidrar till att säkerställa kundlojalitet, även när konsumenterna flyttar mer av sina utgifter online.

Målar en mer förutsägbar framtid

Steve Symington (Adobe Systems ): Aktierna i Adobe Systems har ökat mer än femfaldigt de senaste fem åren - inklusive en nästan 50% ökning hittills 2018 på grund av detta skrivande - med god anledning. Efterfrågan på San Jose, Kalifornien, kreativa mjukvarupersonalens varor har stigit, eftersom det gjorde övergången från eviga programvarulicenser mot en molnbaserad prenumerationsmodell de senaste åren. Intäkterna under det senaste kvartalet ökade med 23, 9% över året till nästan 2, 2 miljarder dollar, varav cirka 89% kom från återkommande källor. Samtidigt steg justerat vinst per aktie till en ännu bättre 62, 7%.

Och i juni slutförde Adobe sitt nästan $ 1, 7 miljarder förvärv av Magento Commerce i ett drag för att utöka sin omfattning och ta itu med en "viktig underskattad marknad" genom att integrera handelslösningslösningar inom sin Adobe Experience Cloud-produkt.

När Adobe släpper ut sitt nästa kvartalsresultat den 13 september, förutser jag inga stora överraskningar från dess alltmer förutsägbara kärnverksamhet. Men med tanke på storleken på Magento-förvärvet kan du vara säker på att marknaden kommer att titta noggrant på eventuella uppdateringar om inte bara engångskostnader relaterade till inköpet utan även om integrationen av Magento och dess cloud commerce-produkter fortskrider som planerat . Om allt är bra, misstänker jag att Adobe-lageret fortsätter sin uppåtgående mars.

Det är inte så kul och spel

Jeremy Bowman (Dave & Buster's Entertainment): Det har varit ett berg-och dalbana år för Dave & Buster s, videospel och restaurang specialist. Kedjan "eatertainment" var en gång en av de starkaste aktierna i restaurangbranschen med stadig klättring jämförbar försäljning. Men allt förändrades i slutet av förra året när comps plötsligt gick in i en nosedive. Aktien störde när ledningen sänkte sin vägledning i början av året.

Efter botten på $ 38 i maj har beståndet gjort en överraskande återkommande, men prestanda har fortsatt att lida. Aktier har nu återhämtat förlusterna från försäljningen i början av året, eftersom optimismen om lagret har återvänt.

Med D & B förväntat att rapportera resultatet den 14 september, kommer beståndet sannolikt att leda till en annan stor sväng, på ett eller annat sätt. Analytiker räknar med att intäkterna ökar med 10, 9%, men EPS minskar från 0, 71 till 0, 66 USD.

Den låga fältet skulle kunna ge en möjlighet om ledningen kan visa att comps förbättrades från 4, 9% minskningen under första kvartalet. Denna rapport kommer också att markera tidigare CFO Brian Jenkins första som VD efter att ha tagit över för Steve King, som gick i pension i samband med företagets senaste kamp.

Trots dessa utmaningar är D & B fortfarande ett företag med liten direkt konkurrens och en trafikkörningsmodell som gör det till en tilltalande hyresgäst att hyra hyresvärdar. Med planer på att fördubbla sin affärsrankning över Nordamerika till 200, ska företaget i slutändan undkomma sina senaste doldrums. Den enda frågan är om det kommer att vara förr eller senare. Septemberrapporten bör ge oss en värdefull insikt.