3 värdefulla lager att köpa just nu

3 värdefulla lager att köpa just nu

Anonim

Vissa aktier handlar med billiga värderingar av en anledning, vare sig det är tillfälliga motgångar, ett förändrat konsumentpreferenser eller helt enkelt ett företag som inte lyckats anpassa sig till den ständigt växande världen. Men ibland lagrar handel till en billig värdering eftersom Wall Street har förbisett dem eller investerare har ännu inte insett den framtida potential som företagen har. Tre Motley-bidragsgivare tror att Ascena Retail Group

(NASDAQ: ASNA)

, Skyworks Solutions Inc.

(NASDAQ: SWKS)

, och resandeföretag

(NYSE: TRV)

är tre högsta värde lager att köpa just nu. Här är varför.

En glömd återförsäljare

Jeremy Bowman (Ascena Retail Group): Ett djupt värde lager som har dykt upp på min radar nyligen är Ascena Retail Group. Du kanske inte har hört talas om Ascena, men chansen är att du känner till sina dotterbolag. Företaget äger Ann Taylor, Lane Bryant och Justice, bland andra kedjor.

Aktier av Ascena har varit anathema för investerare under mycket av de senaste fem åren då beståndet har fallit 79% under den tiden. Lageret verkade dock slå en inflektionspunkt tidigare i år när företagets prestanda började förbättras. Aktierna botade ut på 1, 69 dollar tidigare i år och har mer än fördubblats sedan dess då bolaget har återvänt till jämförbar försäljningstillväxt och dess baslinje har ökat.

I sin senaste kvartalsrapport, som kom ut den 24 september, uppvisade Ascena en jämförbar försäljningsökning på 4% med successiv förbättring i alla sina sju varumärken och positiva kompositioner i varje kedja utom Dressbarn, där samförsäljningen förbättrades successivt från -14 % till -5%. Justerat resultat per aktie ökade från $ 0, 05 till $ 0, 07.

Även om beståndet samlar 76% hittills hittills erbjuder det fortfarande djupt värde, eftersom företaget har nästan 5000 butiker, som värderas kollektivt på bara 200 000 dollar vardera. På ett pris-till-försäljningsvärde värderas lagret till bara 0, 12 dollar, mycket billigare än jämförbara återförsäljare.

Förvaltningen planerar att stänga cirka 200 butiker i år som en del av en plan att minska kostnaderna på 300 miljoner dollar, vilket skulle hjälpa botten och en stark detaljhandel har nyligen lyft nästan alla båtar i branschen, ett positivt tecken på semesterperioden . Om jämförbar försäljning kan fortsätta att flytta högre, kan Ascena vinst och aktiekurs öka över de kommande kvartalen.

Ett lager för framtiden

Daniel Miller (Skyworks Solutions): Även om det finns få certainties i den snabbt utvecklande världen runt omkring oss, verkar det säkert att anslutningen blir en växande del av framtiden. Det kan vara anslutning mellan en konsuments smartphone-enhet och deras fordon, eller ett antal smarta hemprodukter, bland många andra applikationer. Och om du tror att anslutningen bara kommer att expandera i framtiden, bör investerare titta på aktier i Skyworks.

Skyworks utvecklar halvledare för ett antal applikationer på olika marknader som omfattar flyg, bil, bredband, smarta hem, medicinska, militära och många andra. I huvudsak desto mer världen använder data för data, desto bättre är affärsmöjligheten för Skyworks produkter. Den goda nyheten är att global datatrafik blomstrar. Den globala datatrafiken förväntas hoppa från 16 800 petabytes per månad år 2017 till 75 200 petabytes per månad år 2021, en robust 45% sammansatt årlig tillväxttakt.

För investerare finns det två spännande katalysatorer inom den närmaste framtiden: 5G och anslutna fordon. Dykning till 5G först: Eftersom telekommunikationsindustrin utvecklar 5G-trådlös teknik ökar innehållet och kostnaderna i smartphones och andra enheter. Faktum är att trådlöst innehåll från 3G till 4G incheckat på $ 8 respektive $ 18 per enhet, men det förväntas hoppa till $ 25 per enhet med 5G. Om och när Skyworks kapitaliserar på övergången till 5G, bör den höja sin topp- och bottenprestanda. Byte av växlar till Skyworks anslutna bilmöjligheter, det förväntas att 73% av fordonen kommer att skickas med mobilanslutning före 2024. Faktum är att den anslutna bilmarknaden förväntas hoppa från en prognostiserad marknad på 0, 3 miljarder dollar år 2018 till 1 miljard dollar år 2024, och Skyworks är positionerat för att dra nytta av den tillväxten.

För närvarande handlar Skyworks till ett billigt prisförhållande mellan 11, 7 gånger och Morningstar.com ser det som 18% undervärderat vilket ger investerare en chans att starta en position i ett högsta värde till ett rimligt pris. Om Skyworks fortsätter att förnya sig och kunna utnyttja möjligheter som 5G-teknik expanderar och anslutna bilar blir vanligare, bland annat företagskatalysatorer, kan långsiktiga aktieägare bli väl belönade.

Denna försäkringsgivare är helt enkelt billigt

Jordan Wathen: De långväxande försäkringsbolagen är långt ifrån spännande, men när de köps till ett rimligt pris kan de avkastning de genererar för investerare säkert få ditt blod att pumpa.

Researrangörsbolagen gör sina pengar främst genom försäkringsförsäkring för kommersiella kunder på mellanmarknaden - företag med 50 till 1000 anställda. Eftersom kommersiella försäkringar tenderar att vara mer specialiserade, kan kunderna inte enkelt handla runt efter bästa möjliga pris (alla kontrakt är olika, trots allt), vilket möjliggör mer prissättningskraft och högre förnyelsetal.

En konservativ försäkringskultur visar sig i sina försäkringsresultat. Resenärer genererade ett försäkringsresultat i vart och ett av de senaste fem åren och levererade ett kombinerat förhållande under 90 i tre av de senaste fem åren.

Försäkringsbolag får ofta problem med att växa tillväxt för tillväxtens skull, men resenärernas historiska andelstal visar företagets fokus på att generera bästa aktieägarnas avkastning. Under 2008 års finanskris aggressivt återköpte aktier och slashing dess andel räknas från 585 miljoner aktier i slutet av 2008 till cirka 393 miljoner aktier i slutet av 2011.

Det är försäkringsbranschens natur att vinsten kommer att ebba och flyta något oförutsägbart, drivet av svaga saker som väder, bensinpriser och räntor. Men aktier handlar i cirka 12 gånger vad man rimligen kan förvänta sig att verksamheten ska tjäna under ett "genomsnitt" år, där det inte finns några stora förluster. Till det priset är resenären ett värdeobjekt att köpa och hålla för lång sikt.

Populära Inlägg

Rekommenderas