4 aktier att köpa med utdelningar som ger mer än 4%

4 aktier att köpa med utdelningar som ger mer än 4%

Anonim

Att köpa aktier som går upp kommer alltid att vara den tydligaste vägen för att tjäna massor av pengar på marknaden, men snooze inte på investeringsinkomster. Utdelningar kan vara en spelväxlare, även om du inte nödvändigtvis räknar med kvartalsfördelningarna. Framgångsrika företag med hälsosamma och hållbara utbetalningar kan pad återvända och ge några nackdelar skydd när marknaderna svalna.

AT & T

(NYSE: T)

, GameStop

(NYSE: GME)

, Verizon

(NYSE: VZ)

, och Six Flags Entertainment

(NYSE: SIX)

är fyra företag värda din uppmärksamhet. De handlar alla på övertygande prispunkter med potentiella katalysatorer för att lyfta dem högre under de närmaste månaderna och åren. Ännu viktigare för våra ändamål ger alla fyra kommandon norr om 4%. Låt oss se varför de kan leverera marknadsköpande avkastning med en kombination av kapital appreciering och kvartalsvis utdelningskontroll.

AT & T: 6, 3% utbyte

Telekomjätten som startade allt har kommit under försäljningstryck på senare tid, och har nyligen träffat sex års låga halter. AT & T har de senaste åren gjort köttiga förvärv inklusive DIRECTV och nu Time Warner. Några av AT & T: s verksamhet går bra, framför allt den blomstrande trådlösa verksamheten och några av sina förvärvade Time Warner-tillgångar. Men vinster kommer att komma på bekostnad av det oundvikliga bleknet av sin äldre fastighetsaffär, krympande abonnenter för sin DIRECTV satellit-tv-tjänst och svaghet i Latinamerika.

Den goda nyheten är att pro formaintäkterna äntligen höjde sig högre under det senaste kvartalet, något som investerare inte har sett på nästan två år. Det tjänar mer än tillräckligt för att fortsätta driva sin utdelning högre, något som det borde göra senare i månaden för att förlänga sin sträcka med årliga vandringar till 35 år.

GameStop: 11% avkastning

Den chunkiest avkastningen i den här listan tillhör en återförsäljare som döda spelare vet alltför bra. GameStop tittar över sitt imperium på mer än 7 100 småboxaffärer som specialiserar sig i videospelprodukter. Det dabbles också i samlarobjekt, mobil och PC-detaljhandel.

Aktien har blivit slagen - och avkastningen höjdes högre - på berättelsen om att brick-and-mortar-detaljhandeln är död när det gäller spel. Populariteten av online-spel och digital leverans gör GameStop mindre nödvändiga i ekosystemet, särskilt dåliga nyheter för sin högmarginala återförsäljningsverksamhet.

GameStop håller sig bättre än du skulle tänka på för ett företag som får det att bli dödsskrivet skrivet om och om igen. Den totala globala försäljningen ökade med 5% och det justerade resultatet ökade med 24% under det tredje kvartalet som redovisades förra veckan. Dess vägledning för det pivotala semesterinnehållande kvartalet var inte vackert, men meddelade för två veckor sedan att det säljer vår mobila Wireless Mobile-verksamhet i Mobile på 700 miljoner dollar, tyder på att det finns mer värde för det här lönsamma företaget än att möta naysayerens öga.

Verizon: 4, 1% utbyte

AT & T är inte den enda telekomjättaren med en riklig utbetalningsfrekvens. Verizon är landets största trådlösa tjänsteleverantör, med AT & T huffing och puffar ner nacken som en nära sekund. Verizon växer snabbare än AT & T med vinster i sitt trådlösa fäste mer än att kompensera bilden i sin trådlösa verksamhet. Bottom line växer ännu snabbare, vilket gör det enkelt för Verizon att öka sin utdelning - för 12: e året i rad - tillbaka i september.

Tillväxtkatalysatorn för Verizon och AT & T när vi går in i 2019 är 5G. Båda telekonjättarna gör de stora investeringarna för att börja rulla ut höghastighetsnätet på utvalda marknader under de närmaste månaderna. Det är rättvist att säga att när konsumenterna får en smak av de väsentligt snabbare anslutningarna som de kommer att vilja hålla sig runt, ger de trådlösa ledarna en perfekt bakgrund för att hålla abonnenterna nära och dra nytta av priselasticiteten.

Six Flags Entertainment: 5, 5% avkastning

Nöjesparker attraherar vildsökande spänningssökare, men de tjocka utbetalningarna i landets två största regionala aktörer ritar inkomstinvesterare som inte nödvändigtvis bryr sig om uppgångar och nedgångar.

Six Flags driver 25 parker över Nordamerika. Beståndet tog en stor hit efter att ha lagt ut besvikliga kvartalsresultat förra gången. En ökning med 7% av omsättningen som i stor utsträckning handlade om förvärvade attraktioner och en svagare än väntad 2% ökning av vinsten innebar att aktien var tillbaka.

Det är grovt att det ska dra upp lama i sitt mest säsongsmässigt betydande kvartal, men det finns skäl att förbli hoppfullt när vi går in i 2019. Sex flaggor blir bättre att sälja årliga pass i en medlemsmodell som kommer att hålla lojala parkägare nära och aktiv passbas (antalet besökare som håller säsongen passerar eller har medlemskap i bolaget) har ökat med 9% under de första nio månaderna 2018. Vi går in i säsongens stil för de flesta parkerna, men ingredienserna är på plats för Sex flaggor för att komma tillbaka till livet när nöjesparkssäsongen sparkar tillbaka till hög växel på våren.

Populära Inlägg

Rekommenderas