4 saker som Disney World gör för att försöka delta

4 saker som Disney World gör för att försöka delta

Anonim

Det finns lite mer armbågsrum på Disneys

(NYSE: DIS)

massiv Florida resort. Närvaro avtog på Disney World i tre av de fyra kalenderkvarteren 2016, och i år är det också att utgöra en utmaning.

Högre biljettpriser, brist på stora nya attraktioner och en övergång till tiered prissättning gör att antalet besökare skadas. Disney stolt på sina massiva semestererbjudanden som håller turister nära, men det överraskade investerare med en minskning av upptagna rumsnätter i sitt senaste kvartal.

Investerare har surat på Disney-aktien på senare tid och skickat den till en åtta månaders låga tidigare i veckan. Vi är nu veckor borta från att avsluta säsongens starka sommarperiod, Disneys finanspolitiska fjärde kvartalet som bryter upp i slutet av september. Disney vill uppenbarligen inte avsluta räkenskapsåret 2017 på ett surt sätt, så låt oss gå över några av de saker som House of Mouse gör för att få gästerna tillbaka till sina parker.

1. Halloween börjar ikväll

Disney World är värd den första Mickey's Not-So-Scary Halloween Party ikväll. Det öppnar magiska kungariket upp till rimligt kostnadskrävda gäster för en natt med trick-or-treat godisstationer, temaföreställningar och unika karaktärsmöten-och-hälsar möjligheter. Det är en separat biljett händelse, som ställer gäster tillbaka minst $ 74 stycken för kvällen.

Disney har historiskt påbörjat Mickeys inte så skrämmande Halloween Party i september, men det försöker att få en extra vecka av familjevänlig händelse den här gången. Detta ger uppenbarligen kvartalet ett par extra nätter av partiintäkter, möjligen juicing hotellbokningar under en typiskt lugn helg när sommaren har åkt hem.

2. Mat och vin får också ett tidigt väckarklocka

En annan populär säsongshändelse som pressas in i augusti är Epcot International Food & Wine Festival. Evenemanget innehåller matprover och dryckesalternativ från hela världen i kiosker i hela Epcots världshow. Det går hela dagen, tillgänglig för gäster med regelbunden park entré.

Food & Wine hade en rekord 62-dagars körning i fjol, och det började i mitten av september. Den här gången sträcker den festivalen till en 75-dagars affär. Detta drag kommer att få en större inverkan än Mickey's Not-So-Scary Halloween Party, eftersom Disney nästan dubblerar antalet dagar som festivalen kommer att hända under det fjärde kvartalet. Den som har sett de långa linjerna för gäster som betalar premiumpriser för mat och libations vet att denna tweak bör översättas till en hälsosam stigning i inkrementella intäkter för Disneys temaparkssegment.

3. Passagerrabatter tum högre på köp i parken

Disney sötnar vanligtvis potten för årliga passhållare genom att erbjuda rabatter på vissa parkrestauranger och butiker. Det är normalt en 10% prisspel på vissa platser. Det bestämde sig för att sparka upp det i slutet av förra året, öka de platser som erbjuder rabatter och trycka några pristillningar upp till 20%. Flyttet gjordes under omslaget av firandet 45 år sedan Disney World öppnades, men det händer också efter att Disney hade ett svårt år på turnstilesna.

Dessa rabatter har skett sedan efteråret, men under sommaren beslutade Disney att göra saker ännu mer övertygande genom att trycka markdowns till 30% på en handfull mer avancerade hotellrestauranger. Flyttet ska få passhållare att utforska de intilliggande Disney hotellen, eventuellt bokning stannar kvar i processen. Rabatterna slutar alla den 30 september, precis som budgetkvartalet och året bekvämt kommer till slut.

4. Var en ambassadör

En dag i parken är inte billig, men Disneys hoppas att det kan göra saker billigare för vänner och familjemedlemmar av årliga passhållare. Disney introducerade en dagars park-hopper biljett för $ 79 för två veckor sedan, en biljett som inkluderar tillgång till alla fyra Disney Worlds parker på en viss dag. Biljetten kan endast köpas på parkens entré av passagerare den dag de kommer att användas. En dagars park-hopper kan kosta så mycket som $ 142, 50 denna tid på året.

Den nya $ 79-biljetten kommer att ge Disney-reguljärerna en chans att dela sin iver för orten med icke-passagerare, ett ambassadörsskifte som kan inspirera nya passare. Det är smart, men ännu viktigare för vårt ändamål, händer denna kampanj också att sluta som Disneys skattekvartal och årsskift i slutet av september.