Interaktiva Mäklare vs E * HANDEL

Interaktiva Mäklare vs E * HANDEL

Anonim

Om du inte har turen att ha direkt tillgång till ett börs måste du öppna ett mäklarkonto för att börja göra investeringar. Online-rabattmäklare kan vara ett bra val, eftersom de är billiga, lätta att använda och snabbt stänger klyftan med fullmäklare. Men shopping mellan mäklarfirmor kan vara ett krångel. Nedan ser vi på två populära mäklare, Interactive Brokers och E * TRADE, för att se hur de jämför på de frågor som är mest betydelsefulla för enskilda investerare.

Handelskostnader och provisioner

Oavsett var du än bestämmer dig för att öppna ett konto, kommer du att upptäcka att de flesta affärer kostar vanligen 10 dollar eller mindre, vilket är en bråkdel av vad handlarna kostar innan rabattmäklare tog Wall Street till förortsboende. Tabellen nedan visar hur interaktiva mäklare och E * HANDEL jämförs på kommissionspriser med typen av investering.

Mäklare

Lager / Alternativ

ETF: er

Ömsesidiga fonder

Interaktiva Mäklare

Aktier: $ 0, 005 per aktie ($ 1, 00 minimum)
Alternativ: $ 0, 25 till $ 0, 70 per optionsavtal ($ 1, 00 minimum)

$ 0, 005 per aktie

$ 14, 95 per köp

E * TRADE

$ 9, 99 per handel + $ 0, 75 per optionsavtal

$ 9, 99 per handel

$ 19, 99 per köp

Provisionskostnaderna är givetvis inte lika enkla som de kan tyckas. Tänk på att det finns sätt att betala mindre än det angivna priset. Interactive Brokers erbjuder ett alternativt "tiered" kommissionsschema som lovar ännu lägre handelskostnader. E * TRADE erbjuder provisionsrabatter för sina mest aktiva näringsidkare.

Vissa branscher är helt enkelt helt gratis. Mellan dessa två mäklare kan du investera i tusentals ETF och fonder utan att betala ett belopp till mäklarfirman. Faktum är att vissa mäklare kommer att betala dig för att registrera dig. Ofta erbjuder specialerbjudanden för att öppna ett konto kontantbonus och frihandel till tusentals dollar. Med andra ord, vad du ser är vanligtvis högre än vad du betalar på genomsnittshandeln.

Kommissionens fria ETF och NTF-fonder

Verkligen, beroende på hur du investerar kan du kanske bygga en diversifierad portfölj utan att betala ett öre i transaktionsavgifter. Interaktiva Mäklare och E * HANDEL erbjuder långa listor av fria ETF och icke-transaktionsavgift (NTF) fonder som gör det enkelt och billigt att investera i fonder.

Mäklare

Kommissionens fria ETF

NTFs ömsesidiga fonder

Interaktiva Mäklare

33 (Global X, Cambria och O'Shares)

2, 900+

E * TRADE

100+ (WisdomTree, Global X och Deutsche Bank)

2, 500+

I slutändan "vinner varje mäklare" en kolumn här för att ha mer av en typ av fond än den andra. Det som är viktigt är dock huruvida en mäklare avgiftsfri fonder inkluderar de som du vill investera i, inte hur många pengar det erbjuder. Det är dock inte en exakt vetenskap. Många fonder har copycats eller lookalikes som investerar på samma sätt och bär liknande utgiftsförhållanden, och kan användas som ersättare för att få avgiftsfria affärer.

Konto miniminivåer

Både E * TRADE och Interactive Brokers kräver ett visst lägsta belopp för att öppna ett konto. E * HANDEL kräver en lägsta inledande insättning på $ 500. Interaktiva Mäklare kräver en insättning på $ 10.000 för vanliga konton, eller $ 5000 för att öppna en IRA. Den sänker sina minimi till $ 3000 för personer som är 25 år eller yngre.

Handelsplattform

Här på The Motley Fool föredrar vi att satsa med lång sikt i åtanke och köpa aktier som vi vill hålla i åratal, om inte för alltid. Av denna anledning handlar vi inte mycket, och därmed har vi inte särskilt starka åsikter om vilken mäklare som har den bästa handelsplattformen, för vi är inte exakt handlare.

Realistiskt gör Interactive Brokers och E * TRADE det enkelt att göra handel med några få klick som uppfyller våra enkla behov. Aktiva näringsidkare kan dock kräva mer, och vi kommer helt enkelt att skjuta upp till sina personliga preferenser. Vi tenderar att tro att personliga åsikter moln någon granskning av en handelsplattform, och det finns egentligen inte en objektivt "bäst" eller "värsta" plattform för varje handelsstil. Sätt 20 handelsmän i ett rum, och du får många olika svar om vilken plattform som är "bäst".

Internationella lager och böter

Du behöver inte studera ett främmande språk för att investera internationellt. E * HANDEL och Interaktiva Mäklare tillåter sina kunder att investera i utländska företag, med bara några begränsningar. Här är de typer av investeringar som är tillgängliga för kunder av antingen mäklare.

investeringar

Interaktiva Mäklare

E * TRADE

Amerikanska depåbevis (ADR)

Ja

Ja

Internationella aktiemarknader

Ja

Nej

ETF / fonder för utländska aktier

ETF och fonder

ETF och fonder

Fondinvesterare kommer inte hitta någon verklig begränsning av deras förmåga att investera internationellt som kund av antingen mäklare. På samma sätt erbjuder båda mäklare möjligheten att handla med alternativa ADR, som handlar i Förenta staterna, men representerar ägande av bolag som är hemmahörande och listade på annat håll. Således borde du kunna investera i många stora utländska företag (tänk på hushållsnamn).

Den största skillnaden är internationell marknadstillträde. E * TRADE behandlar endast inhemska order på inhemska börser. Interaktiva mäklare möjliggör handel på mer än 100 marknader runt om i världen. Det betyder att om du vill få köpa ett börsnoterat börs på Londonbörsen i England eller Turquoise CH i Schweiz kan du till exempel göra det från ditt eget hem via ditt onlinekonto.

Handel internationellt resulterar vanligtvis i högre provisioner och avgifter som du kanske kan undvika genom att handla hemma, där det är möjligt. Av de ledande rabattmäklare erbjuder endast några få internationella handel och många avgiftskommissioner som varierar utifrån den utbyte som du handlar om.

Forskningens kvalitet och verktyg

Vi tenderar att tro att enskilda investerare kan dra nytta av tillgång till en rad olika forskningsverktyg och stöd. Interaktiva mäklare erbjuder analytikeruppgraderingar och nedgraderingar, flera dagliga investeringsunderlag, en daglig uppställning av topprubriker och en mängd screeningsverktyg, bara för att ha ett konto. E * TRADE tillhandahåller forskning från S & P Capital IQ, Morningstar, Thomson Reuters, plus massor av tekniska och grundläggande lager- och fondskärmar.

Även om rabattmäklare kan vara kända för att ha färre krusiduller (särskilt när det gäller forskning), kan du hitta en mängd gratis resurser hos de flesta stora rabattmäklare idag (Interactive Brokers och E * TRADE ingår).

Mobilapprecensioner

Båda mäklare gör det enkelt att placera affärer på gång genom mobila handelsapplikationer. Så här har användarna och kunderna för varje mäklare betygsatt sina iOS- och Android-appar (från och med 1/04/2017).

Mäklare

Apple App Store

Google Play

Interaktiva Mäklare

3, 5 stjärnor

4, 0 stjärnor

E * TRADE

2, 0 stjärnor

4, 0 stjärnor

Ju bättre mäklare: Interactive Brokers eller E * TRADE?

Beroende på dina behov kan det antingen vara bra passform. Interaktiva Mäklare erbjuder kommissionskurser på råbotten, men kommissionens provisionsschema kan vara mindre attraktivt för investerare som handlar med lågprislagret. E * HANDEL: s lägre minimikrav på insättningsbehov kan vara mer attraktivt för nya investerare, medan dess schablonprovisionsschema favoriserar högre volymer av lågprislagret. Med det sagt kan E * TRADE vara begränsande för investerare som vill placera affärer internationellt.

I slutändan finns det inte bara en mäklare som passar bäst för alla typer av investerare. Det handlar om att hitta den bästa blandningen av funktioner och funktionalitet för att passa din portfölj.

För att vara tydlig: Motley stöder inte någon särskild mäklare, men vi kan hjälpa dig att jämföra mäklarfirmor för att hitta en som passar dig. Besök Fool.coms Broker Center för en jämförelse av funktioner och specialerbjudanden för traditionella mäklarkonton. IRA Center är speciellt utformad med pensionssparande i åtanke, och ger en snabb jämförelse av online-mäklare genom sina pensionskontofunktioner.