Varför Blå Förkläde Holding Inc Lager Sold Off Today

Varför Blå Förkläde Holding Inc Lager Sold Off Today

Anonim

Vad hände

Aktier av Blå Förkläde Holding Inc

(NYSE: APRN)

faller idag när aktien fortsatte att dra tillbaka efter en efter-vinstmässig ökning som hade skickat upp den upp till 39%. Det fanns små direkta nyheter om företaget idag eftersom försäljningen tycktes vara en stor del av korrigeringen från uppstarten efter resultaträkningen. Aktierna stängdes 8, 1%.

Än sen då

Blå Förklädeaktier har varit volatila och handlar i stor volym sedan resultatet för första kvartalet förra veckan när företaget slog resultatberäkningar och visade en successiv kund- och omsättningsökning för första gången i flera kvartaler. Det tillkännagav också en ny pilot med Costco Wholesale

(NASDAQ: Cost)

, det första steget i sin plan att sälja sina måltidssatser i butikerna.

Investerare jublade både rapporten och Costco-avtalet, och aktierna erhölls för fyra sessioner i rad. Med 37% av aktierna sålda kort hade en kort pressning också kunnat bidra till att öka aktien. Men idag är den andra raka dagen som Blue Apron-aktien har fallit efter en 6% glida igår, vilket visar att investerare tycktes tro att aktiebolaget överköptes efter det senaste rallyet.

Nu då

Separat meddelade Blå Förkläde i morse ett partnerskap med supermodell och bästsäljande kokbokförfattare Chrissy Teigen att ta med sex av hennes recept till Blå Förkläde-kunder under en sexveckorsperiod som börjar i juni. Teigen är en populär kändis med mer än 10 miljoner följare på Twitter, så uppenbarelsen verkar som ett smart drag av företaget. Dagens börsförsäljning verkar tillfälligt.

Med Costco-pilot och partnerskap med Airbnb och Teigen, Blue Apron, under ny VD Brad Dickerson, står inte stilla. Investerare kommer emellertid sannolikt inte att återfå troen på lagret tills den ekonomiska utvecklingen förbättras avsevärt.