Varför GameStop, Brinker International och Square Slumped Today

Varför GameStop, Brinker International och Square Slumped Today

Anonim

Wall Street spelade i stort sett ett väntande spel på tisdag, med de flesta stora riktmärken som avslutade när de startade sessionen. Intäkter säsong har fortsatt att dra marknaden i båda riktningarna, och investerare är också angelägna om att se vad de kan hämta från Federal Reserve januari möte, som startade idag och kommer att sätta upp på onsdagen. Men även i förhållande till den relativa lugnet led vissa lager stora nedgångar. Gamestop

(NYSE: GME)

, Brinker International

(NYSE: EAT)

, och Square

(NYSE: SQ)

var bland de värsta artisterna. Det var därför de gjorde det dåligt.

GameStop ger upp sin exitstrategi

Kolla in det senaste inloggningsskriptet för GameStop.

Aktierna i GameStop dödade mer än 27% efter att videospelets återförsäljare sa att det hade slutat sitt försök att försöka sälja företaget. I juni började GameStop granska en stor uppsättning olika alternativ för att försöka sätta tillbaka börsens långsiktiga nedgång, och att processen inkluderade att titta på potentiella tredje partsköpare. Men återförsäljaren sa att det fanns en "brist på tillgänglig finansiering på villkor som skulle vara kommersiellt acceptabla för en potentiell förvärvare", och det planerar därför att gå vidare ensam. Med behovet av att hitta en VD och sätta in intäkterna från vår Spring Mobile-försäljning att använda, har GameStop inte mycket felmarginal.

Brinker lämnar aktieägarna otillfredsställda

Kolla in det senaste Brinker International-intäktssamtalet.

Brinker Internationals lager sjönk nästan 11% efter restaurangoperatörens finansiella kvartalsrapport. Företaget bakom Chili och Maggianos restaurangkoncept sa att intäkterna och justerat resultat bara rörde sig marginellt högre, med en jämförbar försäljningsvinst på restaurang på den amerikanska marknaden som uppvägdes av en 6, 5% dump i comps för Chili internationellt. Trots högre inkomstledning för hela verksamhetsåret 2019 verkade aktieägarna oroade för restaurangbranschens miljö i större utsträckning. Vissa investerare är fortfarande optimistiska över Brinkers utsikter, men de kan behöva viss försäkran i form av bättre finansiella resultat nästa kvartal.

Kvadraten handlar om en nedgradering

Kolla in det senaste kvittoinkomstutskriften.

Slutligen minskade aktierna i Square med 10%. Betalningsnätverksspecialisten drog negativa kommentarer från analytiker på Raymond James, som förutspådde att Square skulle se en avmattning i sin omsättningsutveckling under det kommande året. Analytikerna satte också ett prismål på 56 kronor på aktiemarknaden, vilket tyder på att det kunde se ytterligare nedgångar härifrån. Nyckelfrågan för Square är om det kan fortsätta locka nya abonnenter i veckan och erbjuda dem en växande uppsättning produkter och tjänster. Även om Raymond James är skeptisk, vill hausseas aktieägare vänta tills Square själv väger in med resultaträkningen i slutet av februari.

Populära Inlägg

Rekommenderas