Varför HubSpot Inc. Stock Popped Today

Varför HubSpot Inc. Stock Popped Today

Anonim

Vad hände

Aktier av HubSpot Inc.

(NYSE: hubbar)

var upp 10, 6% från 12:26 PM EDT onsdag efter marknadsföring och försäljning mjukvarupersonal höjde sin ekonomiska vägledning på hälsan på sin analytiker dag på tisdag.

Speciellt, för tredje kvartalet, som slutar 30 september, förväntar HubSpot nu intäkter i intervallet 95, 9 miljoner dollar till 96, 9 miljoner dollar (från ett riktningsintervall på 92, 8 miljoner dollar till 93, 8 miljoner dollar tidigare), vilket bör översättas till en justerad nettoförlust per dela mellan $ 0, 04 och $ 0, 02 (jämfört med vägledning för en förlust per aktie på $ 0, 10 till $ 0, 08 tidigare).

Än sen då

Flera analytikeruppgraderingar bidrog till att sporra aktiens flytt i morse, inklusive en upprepad överprestation och en kursökning från $ 80 till $ 82 från Oppenheimers Koji Ikeda. Ikeda noterade att det var en "säker" övergripande ton i HubSpots presentationer tisdag.

KeyBanc-analytiker Brent Bracelin upprepade också sin överviktiga rating och ökade sitt kursmål från $ 80 till $ 86. Bracelin förutspådde vidare att HubSpot, tack vare en hälsosam efterfrågan på småföretag och ny produktpotential, skulle kunna öka sin årliga omsättning till 1 miljard dollar inom de närmaste fem åren - det är nästan tre gånger i år en konsensusuppskattning på 364 miljoner dollar.

Nu då

Som det står, förväntas HubSpot formellt släppa sina slutliga Q3-resultat i början av november. Men du kan vara säker på att investerare uppskattar dagens färg med bara några dagar kvar i kvartalet. Med HubSpots långsiktiga tillväxtberättelse i fokus och med aktier upp nästan 70% hittills år 2017, blir jag inte minst förvånad om beståndet bibehåller sin uppåtgående moment i de kommande månaderna.

Populära Inlägg

Rekommenderas