Varför ImmunoGen, Inc. Lager flyger hög idag

Varför ImmunoGen, Inc. Lager flyger hög idag

Anonim

Vad hände

ImmunoGens andelar

(NASDAQ: IMGN)

är upp 11, 6% vid 3:33 pm EDT utan några tydliga nyheter.

Än sen då

Utöver den tydliga möjligheten att flytten är bara dagshandlare som har en fältdag - det var upp till 21, 7% vid en tidpunkt idag - det är också möjligt att investerare köper före frisläppandet av abstracts för American Society of Clinical Oncology (ASCO) möte på onsdag kväll.

ImmunoGen förväntar sig att släppa två uppsättningar data som kan ge investerarna förtroende för sitt ledande läkemedel, mirvetuximab soravtansine. Positiva data från sammanslagna fas 1-försök som testar läkemedlet som monoterapi skulle göra det mer sannolikt att ImmunoGens pågående FORWARD I-provning av mirvetuximabsoravtansin som en monoterapi hos patienter med platina resistent epitelial ovariecancer kommer att bli framgångsrik.

Det kommer också att finnas en ASCO-presentation från FORWARD II-försöket som testar mirvetuximabsoravtansin kombinerat individuellt med andra cancerbehandlingar. Aktivitet utöver vad som förväntas för andra cancerbehandlingar ensam skulle vara ett gott tecken på att mirvetuximab soravtansin är ett aktivt läkemedel och skulle ge ImmunoGen en reservplan om monoterapin inte fungerar.

Nu då

Medan investerare kommer att få en titt på de två uppsättningarna av data när abstrakten släpps klockan 17:00 EDT på onsdag kommer det inte att vara den mest aktuella data eftersom forskare var tvungna att skicka abstrakten antingen i februari eller Mars beroende på om det är en normal eller sena datainmatning respektive. Det verkar som om ImmunoGens är av den vanliga sorten.

Investerare måste vänta tills det faktiska mötet den 3 juni för att se de senaste uppgifterna, vilket kommer att vara särskilt viktigt för FORWARD II-försöket, där företaget nyligen har avslutat doseringen för vissa kombinationer.

Populära Inlägg

Rekommenderas